0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Chrono

255

Productomschrijving

Deze mooie hoogglans commode geeft elegantie aan jouw slaapkamer. Commode Chrono is één van onze bestsellers en dat is niet voor niets natuurlijk. De kast is verkrijgbaar in hoogglans wit en hoogglans zwart. Zo kun je de commode helemaal aan jouw wensen aanpassen. Houd je meer van een donker of van een licht interieur? De strips zijn van chroom. Een hoogglans commode is ideaal en perfect bij een modern en strak interieur. In de serie Chrono, is er ook de complete slaapkamer Chrono. Bekijk deze nu hier. Bij deze set zitten een kledingkast, bed, nachtkastjes en een commodespiegel ook inbegrepen. Dit is de meest complete serie.

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Chrono .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Commode Chrono vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.