0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Chesterfield stoel Paris Deluxe

529,-

Productomschrijving

Chesterfield stoel Paris Deluxe. Deze fauteuil is een nostalgische en vintage voorzien van een gecapitonneerde rugleuning en sierlijke poten. De Chesterfield stoel is leverbaar in diverse kleuren, zodat er altijd iets bijzit wat bij jouw interieur past. Daarnaast kan de stoel uitgevoerd worden in velvet, stof of lederlook. Chesterfieldmeubels komen in Engelse stijl en dateren uit de achttiende eeuw. Het bekendste kenmerk van een chesterfield stoel is de capitonnage van de leuning en de zitting en de genagelde voorkant. Wil je de chesterfield-look helemaal doorvoeren, dan kies je voor lederlook. Leder is namelijk traditioneel gezien het materiaal waarin een chesterfield stoel wordt uitgevoerd. Maar je kunt natuurlijk ook voor chic en romantisch gaan en de stoel in velvet of in stof laten uitvoeren. Bekijk ook onze Chesterfield bank Paris, in dezelfde stijl.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 75 cm
Gewicht
: 98 kg
Lengte
: 110 cm
Zithoogte
: 50 cm
Breedte
: 90 cm
Zitdiepte
: 55 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Chesterfield stoel Paris Deluxe.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.