0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Chesterfield stoel Paris Deluxe

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Chesterfield stoel Paris Deluxe. Deze fauteuil is een nostalgische en vintage voorzien van een gecapitonneerde rugleuning en sierlijke poten. De Chesterfield stoel is leverbaar in diverse kleuren, zodat er altijd iets bijzit wat bij jouw interieur past. Daarnaast kan de stoel uitgevoerd worden in velvet, stof of lederlook. Chesterfieldmeubels komen in Engelse stijl en dateren uit de achttiende eeuw. Het bekendste kenmerk van een chesterfield stoel is de capitonnage van de leuning en de zitting en de genagelde voorkant. Wil je de chesterfield-look helemaal doorvoeren, dan kies je voor lederlook. Leder is namelijk traditioneel gezien het materiaal waarin een chesterfield stoel wordt uitgevoerd. Maar je kunt natuurlijk ook voor chic en romantisch gaan en de stoel in velvet of in stof laten uitvoeren. Bekijk ook onze banken in dezelfde stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Zitdiepte
: 55 cm
Diepte
: 75 cm
Gewicht
: 98 kg
Lengte
: 110 cm
Zithoogte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.