0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Chesterfield stoel Paris Deluxe

690,-
Productomschrijving
Chesterfield stoel Paris Deluxe. Deze fauteuil is een nostalgische en vintage voorzien van een gecapitonneerde rugleuning en sierlijke poten. De Chesterfield stoel is leverbaar in diverse kleuren, zodat er altijd iets bijzit wat bij jouw interieur past. Daarnaast kan de stoel uitgevoerd worden in velvet, stof of lederlook. Chesterfieldmeubels komen in Engelse stijl en dateren uit de achttiende eeuw. Het bekendste kenmerk van een chesterfield stoel is de capitonnage van de leuning en de zitting en de genagelde voorkant. Wil je de chesterfield-look helemaal doorvoeren, dan kies je voor lederlook. Leder is namelijk traditioneel gezien het materiaal waarin een chesterfield stoel wordt uitgevoerd. Maar je kunt natuurlijk ook voor chic en romantisch gaan en de stoel in velvet of in stof laten uitvoeren. Bekijk ook onze Chesterfield bank Paris, in dezelfde stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Zitdiepte
: 55 cm
Diepte
: 75 cm
Gewicht
: 98 kg
Lengte
: 110 cm
Zithoogte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Chesterfield stoel Paris Deluxe.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.