0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Tom

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Tom vind je hieronder.
Productomschrijving
Bureaustoel Tom is de perfecte stoel voor jouw kantoor of werkruimte. Door het zachte nylon materiaal zit de bureaustoel heel comfortabel en zacht. De rugleuning is hoog en biedt hierdoor stabiliteit en comfort. De bureaustoel Tom heeft een stalen stang met 5 wieltjes, waardoor deze stoel makkelijk te verplaatsen is. Bureaustoel Tom is in hoogte verstelbaar en heeft een relaxsysteem dat naar het gewicht van de gebruiker in te stellen is. Hierdoor ontlast je het lichaam en is de kans op klachten kleiner. De bureaustoel is te verstellen van 115-124 cm. Leverbaar in de kleur zwart. Ook nog op zoek naar een bureau, kijk dan bij onze ruimte collectie bureaus.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 62 cm
Hoogte
: 115 cm
Lengte
: 61 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.