0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bureaustoel Tom

125,-
Productomschrijving
Bureaustoel Tom is de perfecte stoel voor jouw kantoor of werkruimte. Door het zachte nylon materiaal zit de bureaustoel heel comfortabel en zacht. De rugleuning is hoog en biedt hierdoor stabiliteit en comfort. De bureaustoel Tom heeft een stalen stang met 5 wieltjes, waardoor deze stoel makkelijk te verplaatsen is. Bureaustoel Tom is in hoogte verstelbaar en heeft een relaxsysteem dat naar het gewicht van de gebruiker in te stellen is. Hierdoor ontlast je het lichaam en is de kans op klachten kleiner. De bureaustoel is te verstellen van 115-124 cm. Leverbaar in de kleur zwart. Ook nog op zoek naar een bureau, kijk dan bij onze ruimte collectie bureaus.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 115 cm
Lengte
: 61 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 62 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Tom vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.