0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Tim

135,-
Productomschrijving
De elegante bureaustoel Tim geeft je alles wat je van een bureaustoel verlangt. Comfort én design. Hij heeft een unieke vormgeving en een zachte zitting. Dus je zit comfortabel, maar het is ook nog eens een mooie bureaustoel. Het is mogelijk om de zithoogte aan te passen, zo is de stoel voor iedereen geschikt. En kun je altijd met de juiste zithouding aan je bureau werken. De bureaustoel Tim heeft een stalen stang met 5 wieltjes. Hierdoor is de bureaustoel makkelijk te verschuiven. Bureaustoel Tim is leverbaar in de kleur zwart. Wil je jouw werkruimte compleet maken, kijk dan ook eens bij onze bureaus.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 96 cm
Lengte
: 61 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 62 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Tim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.