0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureaustoel Meto

165,-
Productomschrijving
Van een bureaustoel verwacht je stabiliteit en comfort, maar ook een goed design. Bureaustoel Meto biedt dit allemaal. Bureaustoel Meto heeft een zeer comfortabel zitcomfort dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen. De hoge rug zorgt voor veel rugsteun. Bureaustoel Meto is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd op de hoogte zit die voor jou het meest comfortabel is. Door de wieltjes onder de stoel, is deze flexibel en makkelijk te verschuiven. De stoel is leverbaar in diverse kleuren lederlook, wat het een stoere en tevens moderne uitstraling geeft. Deze bureaustoel staat mooi bij ieder bureau.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 68 cm
Diepte
: 72 cm
Hoogte
: 113 cm
Gewicht
: 20 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Meto vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.