0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bureaustoel Meto

165,-
Productomschrijving
Van een bureaustoel verwacht je stabiliteit en comfort, maar ook een goed design. Bureaustoel Meto biedt dit allemaal. Bureaustoel Meto heeft een zeer comfortabel zitcomfort dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen. De hoge rug zorgt voor veel rugsteun. Bureaustoel Meto is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd op de hoogte zit die voor jou het meest comfortabel is. Door de wieltjes onder de stoel, is deze flexibel en makkelijk te verschuiven. De stoel is leverbaar in diverse kleuren lederlook, wat het een stoere en tevens moderne uitstraling geeft. Deze bureaustoel staat mooi bij ieder bureau.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 13 kg
Breedte
: 68 cm
Diepte
: 72 cm
Hoogte
: 113 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Meto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.