0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Meto

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Meto vind je hieronder.
Productomschrijving
Van een bureaustoel verwacht je stabiliteit en comfort, maar ook een goed design. Bureaustoel Meto biedt dit allemaal. Bureaustoel Meto heeft een zeer comfortabel zitcomfort dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen. De hoge rug zorgt voor veel rugsteun. Bureaustoel Meto is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd op de hoogte zit die voor jou het meest comfortabel is. Door de wieltjes onder de stoel, is deze flexibel en makkelijk te verschuiven. De stoel is leverbaar in diverse kleuren lederlook, wat het een stoere en tevens moderne uitstraling geeft. Deze bureaustoel staat mooi bij ieder bureau.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 13 kg
Breedte
: 68 cm
Diepte
: 72 cm
Hoogte
: 113 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.