0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureau kinderkamer Vlinder

155

Productomschrijving

Het bureau kinderkamer Vlinder is onderdeel van de complete kinderkamer Vlinder, maar kan ook los aangeschaft worden. Dit bureau is helemaal doorgevoerd in het thema ‘vlinders’. Door het gebruik van veel roze accenten, is dit een vrolijk bureau voor de kinderkamer. Daarnaast heeft dit bureau genoeg opbergruimte om schriftjes op te bergen. Jouw zoon of dochter kan dus prima huiswerk maken aan dit bureautje! Er zit aan de rechterkant een kastje met een lade in, zodat je alles ook netjes op kunt ruimen. Shop bureau kinderkamer Vlinder nu, of kijk ook eens bij de complete kinderslaapkamer Vlinder. Hier vind je onder andere een bed en een kledingkast met hetzelfde thema en hetzelfde kleurgebruik.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 96 cm
Breedte
: 101 cm
Diepte
: 50 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau kinderkamer Vlinder.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bureau kinderkamer Vlinder vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.