0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bureau kinderkamer Vlinder

155,-
Productomschrijving
Het bureau kinderkamer Vlinder is onderdeel van de complete kinderkamer Vlinder, maar kan ook los aangeschaft worden. Dit bureau is helemaal doorgevoerd in het thema ‘vlinders’. Door het gebruik van veel roze accenten, is dit een vrolijk bureau voor de kinderkamer. Daarnaast heeft dit bureau genoeg opbergruimte om schriftjes op te bergen. Jouw zoon of dochter kan dus prima huiswerk maken aan dit bureautje! Er zit aan de rechterkant een kastje met een lade in, zodat je alles ook netjes op kunt ruimen. Shop bureau kinderkamer Vlinder nu, of kijk ook eens bij de complete kinderslaapkamer Vlinder. Hier vind je onder andere een bed en een kledingkast met hetzelfde thema en hetzelfde kleurgebruik.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 96 cm
Breedte
: 101 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau kinderkamer Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau kinderkamer Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.