0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bureau kind Prinses

115,-
Productomschrijving
Bureau kind Prinses is een heel vrolijk en leuk bureau. Jouw kind zal aan dit bureau graag zijn of haar huiswerk maken. De handgrepen zijn in de vorm van hartjes, wat natuurlijk heel speels is! Bureau kind Prinses is een aanvulling op complete kinderkamer Prinses. Bij deze set zijn alle meubels in hetzelfde thema, dezelfde kleuren en met dezelfde details uitgevoerd. Al deze meubels hebben dezelfde handgrepen en zijn uitgevoerd in roze pasteltinten en vrolijke kleuren. Onder het bovenblad zit één grote schuiflade. Ideaal om schriftjes en pennen in te bewaren. Shop het mooie bureau kind Prinses nu voor jouw zoon of dochter, of neem eens een kijkje bij onze complete kinderkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 110 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 90 cm
Gewicht
: 27 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau kind Prinses .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau kind Prinses vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.