0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Bureau kind Prinses

115

Productomschrijving

Bureau kind Prinses is een heel vrolijk en leuk bureau. Jouw kind zal aan dit bureau graag zijn of haar huiswerk maken. De handgrepen zijn in de vorm van hartjes, wat natuurlijk heel speels is! Bureau kind Prinses is een aanvulling op complete kinderkamer Prinses. Bij deze set zijn alle meubels in hetzelfde thema, dezelfde kleuren en met dezelfde details uitgevoerd. Al deze meubels hebben dezelfde handgrepen en zijn uitgevoerd in roze pasteltinten en vrolijke kleuren. Onder het bovenblad zit één grote schuiflade. Ideaal om schriftjes en pennen in te bewaren. Shop het mooie bureau kind Prinses nu voor jouw zoon of dochter, of neem eens een kijkje bij onze complete kinderkamers.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Gewicht
: 27 kg
Breedte
: 110 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 50 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bureau kind Prinses .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bureau kind Prinses vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.