0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Buffetkast landelijk Barbados (tweedeurs)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De buffetkast landelijk Barbados staat mooi in veel woonkamers of eetkamers. Je krijgt al heel snel dat echte plattelandsgevoel door een aantal van deze meubels neer te zetten. Dit zorgt voor een knusse en huiselijke sfeer en uitstraling. Door de combinatie van open en dichte onderdelen, kun je ervoor kiezen sommige van jouw eyecatchers uit te stallen, zodat gasten deze altijd kunnen zien. En kies je ervoor andere producten achter de lades of de deuren neer te zetten. Zo hou je altijd een mooi opgeruimde kamer. Deze buffetkast landelijk is mooi geprijsd, want zo goedkoop vind je ze nergens! Ook fan van deze serie? Kijk dan ook eens bij dressoir Barbados, om te combineren met de buffetkast landelijk Barbados.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 129 cm
Gewicht
: 122 kg
Hoogte
: 164 cm
Diepte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.