0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Buffetkast industrieel Trondheim

399,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 101 x 41 cm
Productomschrijving
Buffetkast industrieel Trondheim heeft veel opbergruimte en een bijzonder mooi design. Het is geen standaard buffetkast. Met buffetkast Trondheim haal je echt een bijzonder meubel in huis. De buffetkast heeft vijf vakken, aan de kant van de glazen deur zitten nog twee vakken achter de deur en twee vakken achter de glazen etalagedeuren. De buffetkast staat op poten, waardoor de woonkamer ruimtelijker lijkt. Dat maakt het makkelijk om onder dit meubel te poetsen. Deze mooie buffetkast in industrieel design heeft genoeg opbergruimte om serviesgoed in te zetten en op te bergen, maar door de glazen deur ook genoeg ruimte om spullen of decoratie te etaleren. Je kunt deze buffetkast dus als extra opbergruimte gebruiken, maar het is ook een eyecatcher in jouw woonkamer. Shop deze buffetkast nu online of in één van de woonwinkels van WOONENZO en kijk ook eens naar de complete woonkamer Trondheim, waar de buffetkast industrieel Trondheim een perfecte aanvulling op is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 101 cm
Gewicht
: 74 kg
Hoogte
: 161 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Buffetkast industrieel Trondheim.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Buffetkast industrieel Trondheim ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.