0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Buffetkast industrieel Trondheim

399,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 101 x 41 cm
Productomschrijving
Buffetkast industrieel Trondheim heeft veel opbergruimte en een bijzonder mooi design. Het is geen standaard buffetkast. Met buffetkast Trondheim haal je echt een bijzonder meubel in huis. De buffetkast heeft vijf vakken, aan de kant van de glazen deur zitten nog twee vakken achter de deur en twee vakken achter de glazen etalagedeuren. De buffetkast staat op poten, waardoor de woonkamer ruimtelijker lijkt. Dat maakt het makkelijk om onder dit meubel te poetsen. Deze mooie buffetkast in industrieel design heeft genoeg opbergruimte om serviesgoed in te zetten en op te bergen, maar door de glazen deur ook genoeg ruimte om spullen of decoratie te etaleren. Je kunt deze buffetkast dus als extra opbergruimte gebruiken, maar het is ook een eyecatcher in jouw woonkamer. Shop deze buffetkast nu online of in één van de woonwinkels van WOONENZO en kijk ook eens naar de complete woonkamer Trondheim, waar de buffetkast industrieel Trondheim een perfecte aanvulling op is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 101 cm
Gewicht
: 74 kg
Hoogte
: 161 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Buffetkast industrieel Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Buffetkast industrieel Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.