0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Freeshape

Sale
595,-
  • Massief eiken hout - 210 cm
  • Massief eiken hout - 180 cm
Productomschrijving
Boomstamtafels zijn een trend van de laatste jaren. En dat is ook logisch, want het zijn echte blikvangers! Zo ook boomstamtafel Freeshape, gemaakt van acaciahout. Acaciahout is een duurzame houtsoort die al lang gebruikt wordt bij meubels. En niet voor niks natuurlijk. Het hout is een uniek natuurproduct. Dit betekent dat ieder blad er anders uitziet. Je krijgt dus écht een boomstamtafel die niemand anders heeft. Het hout is prachtig verwerkt in deze boomstamtafel. Acacia heeft veel kleurschakeringen, nerven en kan van licht naar donker. Zo krijg je een chique en natuurlijke look in jouw interieur. Door gebruik en door invloed van licht zal het hout na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Door de stoere, metalen poten krijgt deze boomstamtafel naast een natuurlijk, ook een industrieel tintje. Het blad is 40 mm. Shop er meteen ook eetkamerstoelen bij om jouw eethoek compleet te maken!

Deze eettafel is uit te zoeken in de woonwinkel in Amsterdam. Je kunt dus zelf kiezen welk bovenblad je het mooist vindt! De tafel kan ook meteen meegenomen worden. Helaas kan deze eettafel vanwege het gewicht niet bezorgd worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180/210/240 cm
Breedte
: 90/100 cm
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Eettafel Freeshape.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.