0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boomstam bijzettafel Jim

299,- 179 41% Je bespaart € 120,00
  • Hout - Rou_Gerecycleerd_Hout
Productomschrijving
Boomstam bijzettafel Jim is een echte aanwinst voor jouw zithoek. Deze boomstam bijzettafel is speels, uniek en geeft dat landelijke, natuurlijke gevoel. Deze toffe bijzettafel is gemaakt van gerecycled hout, wat voor een natuurlijk karakter in jouw zithoek zorgt. Het is ook leuk deze bijzettafel te gebruiken om een plant op te zetten. Dus als het ware als een chique plantenbak. Deze houtkleuren gaan namelijk heel goed met het groen van een plant. En dit zorgt ook weer voor iets huiselijks. Ook nog op zoek naar een salontafel? Kijk dan ook eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Diepte
: 55 cm
Breedte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.