0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Boekenkast Oslo

Uitlopend
189,-
Productomschrijving
De boekenkast Oslo is een boekenkast met een industriële look en het bovenblad is gemaakt van MDF. Bij dit materiaal worden de houtsplinters zo fijn gemaakt dat het een soort houtpoeder is. Dit wordt vervolgens samen gelijmd en geperst tot er een plaat uit ontstaat. Ook is MDF-plaatwerk meestal met fineer of met kunststof afgewerkt. De boekenkast is uitgevoerd met zwarte metalen poten. Deze boekenkast is voorzien van drie opbergvakken en drie glazen legplanken. De boekenkast Oslo is alleen leverbaar in de kleur eiken Wotan oak met wit. Dit product is uitlopend. Dit betekent dat deze helaas uit onze collectie gaat. Ben er dus snel bij! Ga je liever voor een groter exemplaar kast? Kijk dan eens bij ons assortiment wandkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 39 cm
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 64 kg
Hoogte
: 196 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.