0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boekenkast Fords

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Industriële boekenkast Fords is een sfeervolle boekenkast, die stoer en robuust is. Hiermee kleed je jouw woonruimte zeker mooi aan! Daarnaast geeft deze kast jouw woonruimte ook een chique uitstraling. De boekenkast is gemaakt van spaanplaat en uitgevoerd met zwarte metalen poten. Deze boekenkast heeft een speelse uitstraling door de asymmetrische vakken en planken. Hier kan je je boeken plaatsen, maar ook fotolijsten, beeldjes, plantjes, etc. Makkelijk op te leuken of persoonlijk te maken met decoratie. Deze boekenkast is een blikvanger voor in de woonkamer, hal of slaapkamer. Liever een wandkast dan een boekenkast? Ga dan naar ons ruime assortiment wandkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 109/147/178 cm
Diepte
: 33 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 70 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.