0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Boekenkast Fords

95
  • Spaanplaat - ROU_light_sonoma - 77 x 178 cm

Productomschrijving

Industriële boekenkast Fords is een sfeervolle boekenkast, die stoer en robuust is. Hiermee kleed je jouw woonruimte zeker mooi aan! Daarnaast geeft deze kast jouw woonruimte ook een chique uitstraling. De boekenkast is gemaakt van spaanplaat en uitgevoerd met zwarte metalen poten. Deze boekenkast heeft een speelse uitstraling door de asymmetrische vakken en planken. Hier kan je je boeken plaatsen, maar ook fotolijsten, beeldjes, plantjes, etc. Makkelijk op te leuken of persoonlijk te maken met decoratie. Deze boekenkast is een blikvanger voor in de woonkamer, hal of slaapkamer. Liever een wandkast dan een boekenkast? Ga dan naar ons ruime assortiment wandkasten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 109/147/178 cm
Diepte
: 33 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Boekenkast Fords vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.