0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boekenkast Ede

Sale
399,- 280 30% Je bespaart € 119,00
Productomschrijving
Deze industriële boekenkast zal zeker opvallen wanneer deze in jouw interieur staat! Het is een bijzonder en uniek meubelstuk. Door het combineren van stijlen, staat boekenkast Ede mooi bij ieder interieur. Je kunt er boeken in opbergen, maar uiteraard ook decoratie in uitstallen. Ook óp de kastjes kun je spullen stallen/opbergen. Hij is helemaal naar jouw wens in te richten! Je kunt deze boekenkast gebruiken in plaats van een ladekast, maar ook als extra meubelstuk. Zo kun je decoreren én opbergen combineren.

Let op: De boekenkast is los te bestellen of met vier ladekasten erbij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Breedte
: 66 cm
Hoogte
: 144 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Boekenkast Ede.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boekenkast Ede vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.