0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafeltjes Tiziano

175,-
Productomschrijving
De bijzettafeltjes Tiziano komen als een set van drie, met alle drie een andere afmeting maar hetzelfde bovenblad. Ondanks de verschillen, passen en horen ze duidelijk bij elkaar. Ze komen namelijk allemaal in hetzelfde design. Een van de drie bijzettafeltjes is in goud uitgevoerd, de ander in koper en weer eentje in zwart. Los, maar ook bij elkaar staan deze bijzettafeltjes bijzonder in jouw interieur. En geschikt voor verschillende soorten decoratie. Prachtig in een hal of gang, maar ook bij jouw zithoek. Shop deze bijzettafels nu in de webshop. En bekijk ook zeker eens ons assortiment sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 30/35/40 cm
Diepte
: 30/35/40 cm
Hoogte
: 45/50/54 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.