0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafeltjes Karo

130,-
Productomschrijving
Deze twee unieke bijzettafeltjes komen in de kleuren zwart en goud. Heel chic en bijzonder. Omdat de tafeltjes beide een andere hoogte hebben, geeft dit een speelse uitstraling. Deze bijzettafeltjes zijn heel leuk om plantjes op te plaatsen, dus als het ware als pilaar. Maar de bijzettafeltjes zijn ook prachtig voor een vaas of andere decoratie. Hoe dan ook: wanneer je deze bijzettafeltjes bij jouw bank, hoekbank of tv-meubel plaatst krijgt jouw woonkamer echt meteen een heel andere uitstraling. Een chique hotel-look. Shop deze bijzettafeltjes nu in de WOONENZO webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 26/30 cm
Diepte
: 26/30 cm
Hoogte
: 57/67 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.