0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzettafelset Karo

149,-
Productomschrijving
Deze twee unieke bijzettafeltjes komen in de kleuren zwart en goud. Heel chic en bijzonder. Omdat de tafeltjes beide een andere hoogte hebben, geeft dit een speelse uitstraling. Deze bijzettafeltjes zijn heel leuk om plantjes op te plaatsen, dus als het ware als pilaar. Maar de bijzettafeltjes zijn ook prachtig voor een vaas of andere decoratie. Hoe dan ook: wanneer je deze bijzettafeltjes bij jouw bank, hoekbank of tv-meubel plaatst krijgt jouw woonkamer echt meteen een heel andere uitstraling. Een chique hotel-look. Shop deze bijzettafeltjes nu in de WOONENZO webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 26/30 cm
Hoogte
: 57/67 cm
Diepte
: 26/30 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.