0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bijzettafeltje Alex

50,-

Productomschrijving

Bijzettafeltje Alex heeft een dubbele functie. Dit bijzettafeltje valt uit elkaar te halen. Zo kun je Alex als bijzettafeltje gebruiken of als krantenbak, wanneer je het bovenblad los haalt. Het bovenblad kan dan dienen als dienblad. Ideaal voor naast jouw bank of zithoek. Zo heb je altijd jouw kranten of tijdschriften binnen handbereik, maar kun je ook je afstandsbediening of glas bovenop het blad zetten. Dit bijzettafelje is verkrijgbaar in twee kleuren houtlook. Zo voer je het landelijke tintje in je woning makkelijk door. Dit bijzettafeltje is dus ideaal voor een landelijk interieur, goed te combineren met complete woonkamer Tilburg.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafeltje Alex vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.