0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafeltje Alex

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafeltje Alex vind je hieronder.
Productomschrijving
Bijzettafeltje Alex heeft een dubbele functie. Dit bijzettafeltje valt uit elkaar te halen. Zo kun je Alex als bijzettafeltje gebruiken of als krantenbak, wanneer je het bovenblad los haalt. Het bovenblad kan dan dienen als dienblad. Ideaal voor naast jouw bank of zithoek. Zo heb je altijd jouw kranten of tijdschriften binnen handbereik, maar kun je ook je afstandsbediening of glas bovenop het blad zetten. Dit bijzettafelje is verkrijgbaar in twee kleuren houtlook. Zo voer je het landelijke tintje in je woning makkelijk door. Dit bijzettafeltje is dus ideaal voor een landelijk interieur, goed te combineren met onze complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.