0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bijzettafeltje Alex

50,-
Productomschrijving
Bijzettafeltje Alex heeft een dubbele functie. Dit bijzettafeltje valt uit elkaar te halen. Zo kun je Alex als bijzettafeltje gebruiken of als krantenbak, wanneer je het bovenblad los haalt. Het bovenblad kan dan dienen als dienblad. Ideaal voor naast jouw bank of zithoek. Zo heb je altijd jouw kranten of tijdschriften binnen handbereik, maar kun je ook je afstandsbediening of glas bovenop het blad zetten. Dit bijzettafelje is verkrijgbaar in twee kleuren houtlook. Zo voer je het landelijke tintje in je woning makkelijk door. Dit bijzettafeltje is dus ideaal voor een landelijk interieur, goed te combineren met complete woonkamer Tilburg.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 40 cm
Breedte
: 40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafeltje Alex vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.