0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel Loic

240,-
Productomschrijving
De bijzettafels Loic heeft een heel natuurlijke look. De poten zijn gemaakt van metaal en geven het een industriële uitstraling | WOONENZO
De hoogte van de grootste bijzettafel is 45, lengte 62 en diepte 62. De hoogte van de kleinste bijzettafel is 41 cm, de lengte 46 cm en de diepte 46 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 46/62 cm
Lengte
: 41/45 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.