0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel Loic

240,-
Productomschrijving
De bijzettafels Loic heeft een heel natuurlijke look. De poten zijn gemaakt van metaal en geven het een industriële uitstraling | WOONENZO
De hoogte van de grootste bijzettafel is 45, lengte 62 en diepte 62. De hoogte van de kleinste bijzettafel is 41 cm, de lengte 46 cm en de diepte 46 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 46/62 cm
Lengte
: 41/45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.