0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bijzettafel marmer Malisa

175 Adviesprijs229,- 24% Je bespaart € 54,00

Productomschrijving

Bijzettafel marmer Malisa is een stijlvolle, luxe uitstralende tafel voor in de woonkamer. Deze marmeren bijzettafel straalt decadentie uit en geeft net dat beetje extra aan jouw interieur. Wil je een uniek design? Dan zit je met bijzettafel marmer Malisa zeker goed! De bijzettafel marmer Malisa is uitgevoerd met matglas van 6mm dik met daar onder marmerprint. Zo gaat de tafel lang mee, zonder dat er krassen in het marmer komen. De bijzettafel van marmer is voorzien van gouden poten. Ook nog op zoek naar andere meubels? Kijk dan ook eens bij onze bankstellen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 45 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Hoogte
: 50 cm
Lengte
: 45 cm
Gewicht
: 11 kg

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bijzettafel marmer Malisa vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.