0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Bijzettafel Albini

Uitlopend
120
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
  • Direct afhalen
  • Fysieke winkels
  • OP = OP

Productomschrijving

Deze leuke, Scandinavische bijzettafels zijn een echte toevoeging aan je interieur. Bijzettafel Albini is een driedelige set, uitgevoerd in mat wit. Door de combinatie van houtkleur met wit, krijg je vanzelfsprekend de Scandinavische stijl in huis. De bijzettafeltjes zijn in elkaar te schuiven, maar natuurlijk ook los te gebruiken. Zo kun je er twee gebruiken als salontafel en één als bijzettafel, of je zet ze allemaal bij elkaar. Let op! Dit is een uitlopend product. Dat betekent dat deze bijzettafeltjes uit onze collectie gaan. Voor Albini geldt dus "OP=OP".

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Lengte
: 50 cm
Gewicht
: 11 kg
Breedte
: 50 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bijzettafel Albini vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.