0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzetmeubel Manda

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Bijzetmeubel Manda is leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je ervoor kiezen voor drie lades te gaan, voor vijf of voor zes. Dat hangt maar net af waar je deze kast voor wil gebruiken. Wil je deze bijzetmeubel puur ter decoratie, of juist voor de opbergruimte? Voor decoratie kies je natuurlijk die van drie lades, voor de opbergruimte kies je vijf of zes lades. Want daar is nu eenmaal meer plek voor spulletjes. Bijzetmeubel Manda is gemaakt van MDF en uitgevoerd in wit met pastelkleurige lades. Zo krijgt je leefruimte een lieflijke en zachte uitstraling. De pastelkleurige lades zijn bij de prijs inbegrepen. Nog op zoek naar een leuke wandkast?
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 35
Hoogte
: 58
Diepte
: 25
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.