0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Bijzetmeubel Manda

70

Productomschrijving

Bijzetmeubel Manda is leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je ervoor kiezen voor drie lades te gaan, voor vijf of voor zes. Dat hangt maar net af waar je deze kast voor wil gebruiken. Wil je deze bijzetmeubel puur ter decoratie, of juist voor de opbergruimte? Voor decoratie kies je natuurlijk die van drie lades, voor de opbergruimte kies je vijf of zes lades. Want daar is nu eenmaal meer plek voor spulletjes. Bijzetmeubel Manda is gemaakt van MDF en uitgevoerd in wit met pastelkleurige lades. Zo krijgt je leefruimte een lieflijke en zachte uitstraling. De pastelkleurige lades zijn bij de prijs inbegrepen. Nog op zoek naar een leuke wandkast?

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 25
Hoogte
: 58
Breedte
: 35

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.