0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzetmeubel Manda

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Bijzetmeubel Manda is leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je ervoor kiezen voor drie lades te gaan, voor vijf of voor zes. Dat hangt maar net af waar je deze kast voor wil gebruiken. Wil je deze bijzetmeubel puur ter decoratie, of juist voor de opbergruimte? Voor decoratie kies je natuurlijk die van drie lades, voor de opbergruimte kies je vijf of zes lades. Want daar is nu eenmaal meer plek voor spulletjes. Bijzetmeubel Manda is gemaakt van MDF en uitgevoerd in wit met pastelkleurige lades. Zo krijgt je leefruimte een lieflijke en zachte uitstraling. De pastelkleurige lades zijn bij de prijs inbegrepen. Nog op zoek naar een leuke wandkast?
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 58
Breedte
: 35
Diepte
: 25
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.