• Mijn Account

Bezorg- en montagedienst

Bezorg- en montagedienst

Waar u ook woont in Nederland, Woon en zo bezorgt uw meubelen zorgvuldig en netjes bij u af.

Tot ons spijt bezorgen we helaas niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland.

 

Woon en zo beschikt over een eigen bezorg- en montageservice. Onze bezorgkosten worden berekend aan de hand van het gewicht.

Als u uw meubelen laat thuisbezorgen is het helaas niet mogelijk om bij onze chauffeur te pinnen, zorg ervoor dat u het resterende bedrag contant in huis heeft!

 

Tarieven bezorging

Volume (m3)

Gewicht (kg)

Bedrag

Voorbeeld

0 - 0,4 m3

 

0 -30 kg

 

€ 6,95

 

o.a. eetkamerstoelen, nachtkastjes

 

0,4 - 0,6 m3

 

30 - 100 kg

 

€ 25

 

o.a.eetafel, tv-meubel, commode

 

0,6 - 0,9 m3

 

100 - 250 kg

 

€ 40

 

o.a. complete woonkamer, complete slaapkamer

 

meer dan 0,9 m3

 

meer dan 250 kg

 

€ 60

 

o.a. hoekbank, boxspring

 

 

 

Montage

Uw meubels worden geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Mocht u zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om uw meubels door ons vakkundig te laten monteren dan kunt u gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden uw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. ( Let op! Als u een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. )

U betaald voor deze service een bedrag vanaf € 20 per meubel,

 

Tarieven montage:

Klein meubelen             € 20

o.a. salontafel/eettafel/stoel/nachtkastje

 

Middelgrote meubelen  € 60

o.a. dressoir/tv-meubel/vitrine/bed

 

Grote meubelen            € 100

o.a. kledingkast/wandmeubel/badkamermeubel

 

LET OP! Indien u kiest voor montage bij Woon en Zo wordt er verzocht om de desbetreffende kamer voor te bereiden op de dag van bezorging. Dit houdt in dat er genoeg ruimte moet zijn in de kamer om de meubels te monteren. Voor een hele slaapkamer vragen wij u de gehele kamer leeg te maken zodat de monteurs genoeg ruimte hebben. Indien hier niet aan wordt gehouden en de montage dus niet kan plaatsvinden, zullen wij hier €40,- voor in rekening brengen.

 

Bezorging

De bezorging vindt doorgaans plaats tussen 10:00 – 18:00 uur mocht er door omstandigheden uitloop plaatsvinden dan zal de levering tot maximaal 20.00 uur zijn. Treft de bezorger u niet thuis aan dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak met u gemaakt, helaas zijn wij genoodzaakt om hierbij extra bezorgkosten in rekening te brengen.

- Wij streven ernaar om binnen 2 weken uw bestelling bij u thuis te leveren.
- Indien u het wenst kunnen we u een half uur voor de bezorging bellen, u hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als u een bezorgafspraak maakt.

LET OP: UW BEZORGING WORDT DOOR 1 BEZORGER GELEVERD. HET WORDT HIERBIJ TOT AAN DE EERSTE VOORDEUR GELEVERD! INDIEN U WENST DAT HET NAAR BINNEN OF BOVEN (IN EEN FLAT) WORDT GEBRACHT BETAALD U € 40. ER KOMEN DAN 2 BEZORGERS LANGS OM UW BESTELLING TE LEVEREN EN BINNEN OP DE GEWENSTE PLEK TE PLAATSEN.