0
Wij zijn geopend met Hemelvaartsdag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Bezorg- en montagedienst

Bezorg- en montagedienst

Naast de mogelijkheid om uw meubelen af te halen, kunt u tevens uw meubelen ook thuis laten bezorgen.
Wij bezorgen door heel Nederland, maar tot onze spijt bezorgen wij niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland.
 

Wij leveren standaard tot de eerste voordeur. Als extra service kunnen wij de meubels in de hal of woonkamer plaatsen, wel is het jouw verantwoordelijkheid dat de meubels binnen passen. Wij leveren niet op de bovenste verdieping in een woning. Omdat wij het binnenleveren van meubels als extra service aanbieden, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de muren, vloeren, e.d. Wij doen uiteraard voorzichting en blijven verantwoordelijk voor schade aan de meubels zelf.

Bij het bezorgen van de meubels is het mogelijkheid om zowel te pinnen als contant te betalen. Tevens is er de mogelijkheid dat wij bij bezorging een iDeal link versturen, zodat je veilig via de webshop kunt betalen. Zo hoef je zelf niet aanwezig te zijn tijdens de bezorging, maar kan je wel op afstand betalen.

 

Tarieven bezorging

Wij leveren je bestelling graag bij je thuis. mocht je hier gebruik van willen maken, betaal je een vaste lage kosten van 29,95. Woon je in een appartament dan zal onze bezorgers de producten leveren tot en met de vierde verdieping via de trap. Woon je hoger en is er geen lift aanwezig, is het jou verantwoordelijkheid om de producten vanaf de vierde verdieping zelf naar boven te brengen.

 

Montage

Uw meubels worden geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Mocht u zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om uw meubels door ons vakkundig te laten monteren dan kunt u gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden uw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. ( Let op! Als u een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. )
 

U betaald voor deze service een bedrag vanaf € 20,- per meubel,

 

Tarieven montage:

 

Meubelen:

Klein meubelen                                          € 20,-

o.a. Eetkamerstoel/nachtkastje/kapstok

 

Middelgrote meubelen                            € 40,-

o.a. Eettafel/salontafel/boxspring

 

Middelgrote meubelen                             € 60,-

o.a. Bank/tv-meubel/bed

 

Grote meubelen                                        € 80

o.a. dressoir/vitrine/kolomkast

 

Overige:

Kledingkast                                                €150,-

Complete woonkamer                             €200,-

Complete slaapkamer                              €250,-

 

 

LET OP! Indien u kiest voor montage bij WOONENZO wordt er verzocht om de desbetreffende kamer voor te bereiden op de dag van bezorging. Dit houdt in dat er genoeg ruimte moet zijn in de kamer om de meubels te monteren. Voor een hele slaapkamer vragen wij u de gehele kamer leeg te maken zodat de monteurs genoeg ruimte hebben. Daarbij is het belangrijk dat de pakketten door de deur, gang en eventueel trappenhal kunnen. Indien hier niet aan wordt gehouden en de montage dus niet kan plaatsvinden, zullen wij hier €40,- voor in rekening brengen.

 

Bezorging

De bezorging vindt doorgaans plaats tussen 10:00 – 17:00 uur en wordt er ongeveer 30 minuten voor aankomst gebeld. Mocht er door omstandigheden uitloop plaatsvinden dan zal de levering tot maximaal 20.00 uur zijn. Treft de bezorger u niet thuis aan dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak met u gemaakt en zijn wij helaas genoodzaakt om hierbij extra bezorgkosten in rekening te brengen.
 

- Wij streven ernaar om binnen 2 weken uw bestelling bij u thuis te leveren.
- Indien u het wenst kunnen we u een half uur voor de bezorging bellen, u hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als u een bezorgafspraak maakt.