0
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Bezorg- en montagedienst

Bezorg- en montagedienst

Naast de mogelijkheid om jouw meubels af te halen, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen.

Wij bezorgen door heel Nederland, maar tot onze spijt bezorgen wij niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland.
 

Wij leveren standaard tot de voordeur. Woon je in een appartement dan zullen onze bezorgers de producten leveren tot en met de vierde verdieping via de trap. Wij leveren niet op de bovenste verdieping in een woning. Als extra service kunnen wij de meubels in de hal of woonkamer plaatsen, wel is het jouw verantwoordelijkheid dat de meubels binnen passen.  Omdat wij het binnenleveren van meubels als extra service aanbieden, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de muren, vloeren en dergelijke. Wij doen uiteraard voorzichting en blijven verantwoordelijk voor schade aan de meubels zelf. Bij het bezorgen van de meubels is het mogelijkheid om zowel te pinnen als contant te betalen. Tevens is er de mogelijkheid dat wij bij bezorging een iDeal link versturen, zodat je veilig via de webshop kunt betalen. Zo hoef je zelf niet aanwezig te zijn tijdens de bezorging, maar kun je wel op afstand betalen. Mocht je gebruik willen maken van bezorging, dan betaal je de vaste lage kosten van €29,95.

De bezorging vindt doorgaans plaats tussen 10:00 – 17:00 uur en er wordt ongeveer 30 minuten voor aankomst gebeld. Mocht er door omstandigheden uitloop plaatsvinden dan zal de levering tot maximaal 20.00 uur zijn. Treft de bezorger niemand thuis aan dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt en zijn wij helaas genoodzaakt om extra bezorgkosten in rekening te brengen.
 

- Wij streven ernaar om de bestelling binnen twee weken af te leveren.
- Indien je wenst kunnen we een half uur voor de bezorging bellen, je hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als je een bezorgafspraak maakt.
 

Montage

De meubels worden geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels vakkundig te laten monteren door ons, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden de producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. (Let op! Als je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur). Je betaalt voor deze service een bedrag vanaf € 20,- per meubel,

 

Tarieven montage:

 

Meubels  

o.a. Eetkamerstoel/nachtkastje/kapstok: €20,-

o.a. Eettafel/salontafel: €40,-

o.a. Bank/tv-meubel/bed: €60,-

o.a. dressoir/vitrine/kolomkast: €80

 

Overige

Kledingkast: €150,-

Complete woonkamer: €200,-

Complete slaapkamer: €250,-

 

 

LET OP! Indien je kiest voor montage bij WOONENZO dan wordt verzocht de desbetreffende kamer voor te bereiden op de dag van bezorging. Dit houdt in dat er genoeg ruimte moet zijn in de kamer om de meubels te monteren. Voor een hele slaapkamer vragen wij de gehele kamer leeg te maken zodat de monteurs genoeg ruimte hebben. Daarbij is het belangrijk dat de pakketten door de deur, gang en eventueel trappenhal kunnen. Indien hier niet aan wordt gehouden en de montage dus niet kan plaatsvinden, zullen wij hier €40,- voor in rekening brengen.