0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bed met lades Helio

295,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 160 x 200 cm
Productomschrijving
Het bed met lades Helio heeft zoals de naam al zegt lades onder het bed. Daardoor is er extra opbergruimte gecreëerd. De ruimte onder een bed is een ruimte die je normaal niet benut, dus dit is een mooie extra! Hier kun je bijvoorbeeld ondergoed in opbergen of seizoensgebonden kleding. Extra opbergruimte is natuurlijk nooit mis! Het is daarnaast ook eens een bed van 160 cm, dus de opbergruimte is groot genoeg. Het bed met lades Helio is daarnaast een bed dat in alle interieurs past, door de strakke en subtiele vormgeving en het rustige kleurgebruik. Het bed is uitgevoerd in de kleur wit met grijs eiken en het hoofdbord is uitgevoerd met led verlichting. Let op, dit bed met lades komt exclusief lattenbodem en matras. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Helio.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 36 cm
Breedte
: 169 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 207 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.