0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

2 persoonsbed Malmo

Sale
290,-
Productomschrijving
Het industriële 2 persoonsbed Malmo is stoer, maar ook chic. Zeker in combinatie met een donker dekbed, is dit een echte eyecatcher. Het 2 persoonsbed is geschikt voor een grote, maar ook een kleinere slaapkamer, omdat het geen massief bed is. Daardoor oogt het niet gigantisch in een slaapkamer, maar blijft het subtiel. Bed Malmo is te combineren met meerdere kleuren kussens en dekbedden, andere kleuren meubels, maar komt natuurlijk wel het best tot z'n recht in complete slaapkamer Malmo. Kom helemaal tot rust in dit industriële 2 persoonsbed en bestel nu snel en veilig online! Het 2 persoonsbed is leverbaar in 160 en 180 cm. Bekijk ook eens de complete slaapkamer uit deze serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 86 cm
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Lengte
: 204 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 2 persoonsbed Malmo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.