0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

2 persoonsbed Malmo

259
  • Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 160 x 200 cm
  • Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 180 x 200 cm

Productomschrijving

Het industriële 2 persoonsbed Malmo is stoer, maar ook chic. Zeker in combinatie met een donker dekbed, is dit een echte eyecatcher. Het 2 persoonsbed is geschikt voor een grote, maar ook een kleinere slaapkamer, omdat het geen massief bed is. Daardoor oogt het niet gigantisch in een slaapkamer, maar blijft het subtiel. Bed Malmo is te combineren met meerdere kleuren kussens en dekbedden, andere kleuren meubels, maar komt natuurlijk wel het best tot z'n recht in complete slaapkamer Malmo. Kom helemaal tot rust in dit industriële 2 persoonsbed en bestel nu snel en veilig online! Het 2 persoonsbed is leverbaar in 160 en 180 cm. Bekijk ook eens de complete slaapkamer uit deze serie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Lengte
: 204 cm
Hoogte
: 86 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 2 persoonsbed Malmo.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de 2 persoonsbed Malmo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.