0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

2 persoonsbed Malmo

Uitlopend
259,-
  • Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 160 x 200 cm
  • Spaanplaat - WI_Eiken_Zwart - 180 x 200 cm
Productomschrijving
Het industriële 2 persoonsbed Malmo is stoer, maar ook chic. Zeker in combinatie met een donker dekbed, is dit een echte eyecatcher. Het 2 persoonsbed is geschikt voor een grote, maar ook een kleinere slaapkamer, omdat het geen massief bed is. Daardoor oogt het niet gigantisch in een slaapkamer, maar blijft het subtiel. Bed Malmo is te combineren met meerdere kleuren kussens en dekbedden, andere kleuren meubels, maar komt natuurlijk wel het best tot z'n recht in complete slaapkamer Malmo. Kom helemaal tot rust in dit industriële 2 persoonsbed en bestel nu snel en veilig online! Het 2 persoonsbed is leverbaar in 160 en 180 cm. Bekijk ook eens de complete slaapkamer uit deze serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 204 cm
Hoogte
: 86 cm
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 2 persoonsbed Malmo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.