0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bartafel David

285,-
Productomschrijving
Deze complete bartafel set komt inclusief bartafel én vier barkrukken. Hoef je dus niet meer verder te zoeken voor jouw zithoek. Bartafel David heeft een glazen bovenblad. De barkrukken hebben een afmeting van 50 x 42 x 109 cm. De poten van de bartafel en de barkruk zijn uitgevoerd in dezelfde houtkleur: rough oak. Door de zwarte beugels onderin, blijven de stoelen en de tafel stabiel. Dit geeft het geheel ook een stoer tintje. Deze bartafel is geschikt als eettafel, maar ook leuk om in jouw woonkamer of relaxkamer te zetten. Ook nog op zoek naar decoratie voor in jouw zithoek? Kijk dan eens bij onze collectie accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 90 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.