0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bartafel Claire

250,-

Productomschrijving

Een bartafel is super handig wanneer je een wat kleinere woonkamer of eetkamer hebt. Een bartafel zorgt er namelijk voor dat de kamer wat ruimtelijker oogt. Bartafel Claire is uitgevoerd in mat wit. En heeft aan één zijde een chromen poot. Dat geeft alles een moderne uitstraling. Aan de andere zijde zitten opbergvakken in de bartafel, geschikt voor het opbergen van servies, kommen en glazen. Onder het bovenblad is ook nog een ruimte en blad voor het opbergen van spullen. Super handig, zo is je bartafel niet alleen een tafel, maar heeft deze ook een opbergfunctie. Ook nog op zoek naar stoelen voor aan deze bartafel? Kijk dan eens bij onze collectie barkrukken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 105 cm
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 39 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.