0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Bartafel Celvin

280

Productomschrijving

Deze multifunctionele bartafel is behalve praktisch, ook heel mooi. Dit lijkt zelfs wel een hotelbartafel, door de meerdere functies en de professionele uitvoering. Bartafel Celvin is uitgevoerd in mat wit. Dit geeft een subtiele, maar ook moderne uitstraling aan jouw woning of zithoek. De bartafel heeft aan één zijde een chromen poot en aan de andere zijde opbergvakken voor servies, kommen en glazen. Alles dat je kwijt wil in je bartafel. Daarnaast heeft deze bartafel ook nog speciale opbergmogelijkheden voor wijn en voor wijnglazen. Met een wijnrek en met beugels om de glazen in te hangen. Ook nog op zoek naar barkrukken.?

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 100 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.