0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkruk Oliedo

65

Productomschrijving

Barkruk Oliedo is een design barkruk met een modern tintje. De barkruk is in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe hoog of laag je zit. De hoogte is verstelbaar tot 111 cm. Oliedo is voorzien van een ruitvorming stiksel op de zitting. Daarnaast zit er ook een voetensteun aan, zodat je daar je voeten op kunt laten rusten en meer comfortabel kunt zitten. Barkruk Oliedo is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, en grijs. Neutrale kleuren, die bij ieder interieur passen. Je zit dus altijd goed met deze barkruk. Nog op zoek naar een bartafel, voor bij de barkruk? Kijk dan eens hier hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 42 cm
Breedte
: 42 cm
Diepte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Hoogte
: 90/111 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Barkruk Oliedo vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.