0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkruk Oliedo

85,-
  • Lederlook - Lederlook_zwart
Productomschrijving
Barkruk Oliedo is een design barkruk met een modern tintje. De barkruk is in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe hoog of laag je zit. De hoogte is verstelbaar tot 111 cm. Oliedo is voorzien van een ruitvorming stiksel op de zitting. Daarnaast zit er ook een voetensteun aan, zodat je daar je voeten op kunt laten rusten en meer comfortabel kunt zitten. Barkruk Oliedo is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, en grijs. Neutrale kleuren, die bij ieder interieur passen. Je zit dus altijd goed met deze barkruk. Nog op zoek naar een bartafel, voor bij de barkruk? Kijk dan eens hier hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Hoogte
: 90/111 cm
Lengte
: 42 cm
Breedte
: 42 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Oliedo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.