0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkruk Oliedo

65,-
  • Lederlook - Zwart E250/901
Productomschrijving
Barkruk Oliedo is een design barkruk met een modern tintje. De barkruk is in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe hoog of laag je zit. De hoogte is verstelbaar tot 111 cm. Oliedo is voorzien van een ruitvorming stiksel op de zitting. Daarnaast zit er ook een voetensteun aan, zodat je daar je voeten op kunt laten rusten en meer comfortabel kunt zitten. Barkruk Oliedo is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, en grijs. Neutrale kleuren, die bij ieder interieur passen. Je zit dus altijd goed met deze barkruk. Nog op zoek naar een bartafel, voor bij de barkruk? Kijk dan eens hier hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90/111 cm
Lengte
: 42 cm
Breedte
: 42 cm
Diepte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Oliedo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.