0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Barkruk Berna

60

Productomschrijving

Barkruk Berna is een moderne barkruk, die ideaal past bij een moderne bartafel. Zoals bijvoorbeeld bartafel Claire. De zitting van de barkruk is uitgevoerd in lederlook. Daardoor krijgt de kruk een stoer tintje. Deze in hoogte verstelbare barkruk, kan versteld worden tot 102,5 cm. Zo kun je natuurlijk zelf kiezen op welke hoogte je eet, zit en relaxt. Daarnaast heeft Berna ook een voetensteun, zodat je comfortabeler zit. Deze barkruk is leverbaar in de kleuren: zwart, wit en grijs. Neutrale kleuren, maar daardoor des te makkelijker te combineren. Kijk ook eens bij onze bartafels, er zit altijd wel iets naar jouw smaak tussen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 57 cm
Diepte
: 51 cm
Hoogte
: 83/103 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Barkruk Berna vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.