0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Stone - uit de collectie

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Stone - uit de collectie vind je hieronder.
Productomschrijving
Barkast Stone is uitgevoerd met warme houttinten. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De kast is te verkrijgen als dichte barkast, of als barkast met glas (voor een meerprijs). Dat laatste is vooral handig als je servies wil tentoonstellen. Een dichte barkast is ideaal wanneer je veel moet opbergen, maar geen zin hebt om alles netjes te orderen of te rangschikken. Deze barkast heeft veel opbergruimte, omdat het een diepe kast is. Door de keuze voor licht hout kun je heel makkelijk en snel een landelijk look creëren. In deze serie hebben we ook een vitrinekast, salontafel, eettafel en een complete woonkamer. Nieuwsgierig? Klik dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Hoogte
: 163 cm
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.