0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Stone

689,- 435 37% Je bespaart € 254,00
Productomschrijving
Barkast Stone is uitgevoerd met warme houttinten. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De kast is te verkrijgen als dichte barkast, of als barkast met glas (voor een meerprijs). Dat laatste is vooral handig als je servies wil tentoonstellen. Een dichte barkast is ideaal wanneer je veel moet opbergen, maar geen zin hebt om alles netjes te orderen of te rangschikken. Deze barkast heeft veel opbergruimte, omdat het een diepe kast is. Door de keuze voor licht hout kun je heel makkelijk en snel een landelijk look creëren. In deze serie hebben we ook een vitrinekast, salontafel, eettafel en een complete woonkamer. Nieuwsgierig? Klik dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 140 cm
Hoogte
: 163 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.