0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Bari

69,- Adviesprijs120,- 43% Je bespaart € 51,00
Productomschrijving
Deze commode is naast praktisch, ook subtiel en strak. Waardoor deze perfect in een klassieke of moderne slaapkamer past. Commode Bari is voorzien van vier grote lades, waar genoeg opbergruimte is. De grepen en poten zijn zilverkleurig. Dat zorgt voor een moderne tint. In deze ladekast kun je voldoende sokken, ondergoed en linnen bewaren. Commode Bari is verkrijgbaar in wit, wat zorgt voor een rustige uitstraling in de slaapkamer. In de collectie Bari zijn meerdere meubels beschikbaar, zoals een bed, boxspring, fauteuil en een hocker. Kijk hier voor de serie Bari.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Bari vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.