0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Bari

69 Adviesprijs120,- 43% Je bespaart € 51,00
Productomschrijving
Deze commode is naast praktisch, ook subtiel en strak. Waardoor deze perfect in een klassieke of moderne slaapkamer past. Commode Bari is voorzien van vier grote lades, waar genoeg opbergruimte is. De grepen en poten zijn zilverkleurig. Dat zorgt voor een moderne tint. In deze ladekast kun je voldoende sokken, ondergoed en linnen bewaren. Commode Bari is verkrijgbaar in wit, wat zorgt voor een rustige uitstraling in de slaapkamer. In de collectie Bari zijn meerdere meubels beschikbaar, zoals een bed, boxspring, fauteuil en een hocker. Kijk hier voor de serie Bari.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Bari vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.