0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kapstok Barber

65,-
Productomschrijving
Een staande kapstok is super handig om bij de voordeur te plaatsen. Op die manier hoef je jouw jas niet over een stoel te hangen of ergens neer te gooien. Je kunt namelijk een hoop ophangen aan de kapstok Barber. Deze kapstok bestaat namelijk uit zes ophangelementen. De kapstok is gemaakt van metaal en heeft een modern design, waardoor deze ideaal past bij een moderne woonstijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 29 cm
Diepte
: 29 cm
Hoogte
: 175 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kapstok Barber vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.