0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Zwarte hoekbank Anton (lederlook)

695,-

Productomschrijving

Een zwarte hoekbank is perfect voor heel veel soorten interieurs. Met de kleur zwart zit je sowieso altijd wel goed. Dit bankstel is geheel uitgevoerd in lederlook, wat een stoere maar ook chique uitstraling geeft aan jouw woonkamer. Daarbij is de hoekbank Anton ook nog eens een slaapbank mét opbergbox. Naast dat je deze dus gewoon kunt gebruiken als woonkamermeubel, kun je er ook een slaapplek van maken. Deze bank kun je makkelijk combineren met felle, pastel en neutrale kleuren en zelfs met neonkleuren. Zo schittert de zwarte hoekbank Anton in een modern interieur, omdat deze stijl vaak gebruik maakt van neutrale kleuren en strakke vormen. Maar door de donkere kleur kan deze bank óók in een industriële inrichting. Deze stijl kenmerkt zich namelijk door gebruik van donkere kleuren, metaal en hout. En daar staat zwarte hoekbank Anton natuurlijk perfect bij. Ook lederlook is niet moeilijk te combineren en ook dit materiaal past perfect bij beide stijlen.

De zwarte hoekbank Anton is alleen maar in het materiaal en de kleur te bestellen die bij het product zijn aangegeven.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 43 cm
Hoogte
: 60 cm
Breedte
: 275 cm
Zitdiepte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Lengte
: 202 cm
Gewicht
: 148 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.