0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Twente (slaapbank in alle kleuren)

595

Productomschrijving

Een slaapbank is een groot voordeel wanneer je een studio, studentenkamer of logeerkamer hebt. Zo kun je wanneer jij of iemand anders niet hoeft te slapen, gewoon rustig op de bank zitten. En wanneer het nodig is, kun je de slaapbank makkelijk uitklappen. Daar bespaar je veel ruimte mee. Slaapbank Twente is dus een echte musthave, wanneer jij extra ruimte in huis kunt gebruiken.

Slaapbank Twente wordt geleverd met drie losse rugkussens. De kussens kun je omdraaien en daardoor heb je langer plezier van de bank, omdat dit een duurzame oplossing is voor het slijten van kussens. Deze slaapbank is leverbaar in stof, lederlook, velvet en ribstof en in verschillende kleuren. Van neutraal, tot fel en pastel. Twente is voorzien van een opbergfunctie, waardoor je dus heel makkelijk veel ruimte bespaart. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Een bijzettafel is een leuke extra naast een slaapbank. Zo kun je makkelijk je spullen kwijt, zonder dat je dat veel ruimte kost. Kijk voor onze bijzettafels hier.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld, is het helaas niet mogelijk dit product te retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 84 cm
Rugkussen
: 68 x 45 cm
Zithoogte
: 41 cm
Zitdiepte
: 60 cm
Lengte
: 226 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Breedte
: 156 cm
Armleuning
: 55 cm hoog
Hoogte
: 83 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Twente (slaapbank in alle kleuren).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Twente (slaapbank in alle kleuren) vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.