0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Capri (slaapbank)

995 695 -31%
  • Lederlook - Grijs E250/195 - Vooraf gezien rechts

Productomschrijving

De slaapbank Capri is een moderne slaapbank uitgevoerd met houten poten. De slaapbank Capri is eventueel ook leverbaar in de andere kleuren stof en lederlook zonder een meerprijs. De materiaal is niet behandeld en is niet vlek- en vuilafstotend. Deze slaapbank is door een handomdraai te veranderen in een liggedeelte. Ook is de slaapbank voorzien van een opbergfunctie om bijvoorbeeld het beddengoed in op te bergen.

De slaapbank Capri wordt geleverd met 3 losse rugkussens. Het voordeel van een bank met losse kussens is dat je de kussens kunt opkloppen en hierdoor langer plezier hebt van je bank. Er is ook een losse fauteuil te bestellen van de serie Capri. LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld is deze bank helaas niet meer te retourneren.

Slaapgedeelte: L202 x B143 cm

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 157 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Diepte
: 77 cm
Gewicht
: 160 kg
Lengte
: 232 cm
Zithoogte
: 43 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Capri (slaapbank).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Capri (slaapbank) vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.