0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lichtgrijze hoekbank Davos

995,- Adviesprijs1200,- 18% Je bespaart € 205,00

Productomschrijving

Lichtgrijze hoekbank Davos is een gezellige en knusse bank. Met deze hoekbank in jouw woonkamer, creëer je heel makkelijk warmte. Het voordeel van deze bank is dat deze ook te bestellen is met een slaapfunctie. Zo kun je logées makkelijk een slaapplek bieden, zelfs als je geen extra bed hebt. Deze lichtgrijze hoekbank heeft ook verstelbare hoofdsteunen. Zo kunnen lange én korte mensen relaxen op jouw bank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in al onze stoffen, zoals lederlook en velvet. Hiervoor ga je naar één van onze woonwinkels. Het loungegedeelte van de lichtgrijze hoekbank kan zowel links als rechts. Wil je jouw zithoek afmaken, kijk dan ook eens bij onze fauteuils.

Deze bank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 265 cm
Diepte
: 92 cm
Breedte
: 217 cm
Zithoogte
: 45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lichtgrijze hoekbank Davos vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.