0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank Luca

795,-

Productomschrijving

Hoekbank Luca is chic en comfortabel. Deze bank heeft opklapbare hoofdsteunen, wat handig is wanneer je met meerdere personen op de bank zit. Zo kan iedereen zelf bepalen op welke manier de hoofdsteun moet staan om prettig te zitten. Daarnaast heeft deze hoekbank ook een opbergbox in het loungegedeelte. Hier kun je makkelijk kussens of plaids kwijt, zodat je die niet rommelig op de bank hoeft te laten liggen. Daarmee is dit naast een heel comfortabele bank, ook een heel praktische bank. En dus ideaal voor elk huishouden. Deze hoekbank in antraciet is door z’n kleur ook heel stijlvol en geeft een decadente uitstraling. Kijk ook eens bij onze salontafels, om jouw zithoek compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 102 cm
Breedte
: bank: 258 cm / slaapgedeelte: 186 cm
Zithoogte
: 86 cm
Diepte
: 212 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Luca vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.