0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

3 zits Hoekbank Livio

349,-

Productomschrijving

Deze mooie 3 zits hoekbank is groot genoeg voor een kleine gezin, maar zeker ook ideaal voor iemand die alleen woont. Er is plek om te zitten met twee gasten bijvoorbeeld, maar wanneer je in je eentje een film kijkt, kun je ook heerlijk liggen en genieten! Daarnaast is het ook nog eens een slaapbank mét opbergbox. Je kunt hier dus extra veel spullen in opbergen en het is een ideale oplossing wanneer je geen logeerkamer hebt. De kleur zwart is daarnaast ideaal voor iedere woonkamer. Het is een neutrale kleur die met allerlei andere kleuren meubels samen gaat. En het is een stijlvolle kleur. De mooie 3 zits hoekbank Livio kan alleen maar uitgevoerd worden in de kleur en het materiaal die bij het product zijn aangegeven!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 72 cm
Gewicht
: 98 kg
Lengte
: 150 cm
Zithoogte
: 40 cm
Breedte
: 237 cm
Zitdiepte
: 57 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.