0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

U bankstel Vento

695 Adviesprijs995,- 31% Je bespaart € 300,00

Productomschrijving

U bankstel Vento is een moderne en strakke hoekbank van stof. . Vanwege de U-vorm is er veel ruimte op de bank, dus genoeg plek voor vrienden en familie. Bank Vento is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, brons en antraciet. De bank is uitgevoerd met chromen poten. Het grote voordeel van onze banken: de loungegedeeltes kunnen zowel vooraf gezien links als rechts.
Een U bankstel maakt van een woonkamer meteen een gezellige en knusse ruimte. Je hebt niet alleen meer plek om te zitten, maar een hoekbank is ook heel huiselijk. Ga met jouw vrienden op de bank zitten tijdens een avondje voetbal of met z’n allen een leuke serie kijken. Of houd het bij je gezin en kruip gezellig naast elkaar op de bank. Decoreer jouw U bankstel met meerdere kussens in verschillende kleuren, of ga voor een lekker zacht plaid.

Deze bank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 343 cm
Diepte
: 157 cm
Gewicht
: 140 kg
Breedte
: 213 cm
Zitdiepte
: 56 cm
In Showroom
: Ja, Tilburg en Amsterdam
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 43 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de U bankstel Vento vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.