0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijke hoekbank Pesaros

1299,- 995 24% Je bespaart € 304,00
Productomschrijving
Deze unieke, ruime landelijke hoekbank is one of a kind. Door de aparte uitvoering en de knoppen op de hoekbank, krijg je met deze bank een woonkamer die niemand heeft. Het geeft een beetje een vintage uitstraling, maar vooral een landelijke sfeer. Daarnaast is dit een heel grote hoekbank, waar je met het hele gezin of al je vrienden op kunt zitten. De landelijke hoekbank is uitvoerbaar in meerdere materialen en kleuren. Hiervoor ga je naar één van onze woonwinkels, om met jouw favoriete stof en kleur de bank samen te stellen. Bijvoorbeeld in velvet of stof. Zo kun je ervoor kiezen om voor een luxe of een knusse uitstraling te gaan. En maak je er jouw eigen, favoriete bank van. De landelijke hoekbank Pesaros heeft losse kussens, waardoor je - wanneer er slijtage optreedt - makkelijk een nieuwstaat creëert. Namelijk door het omdraaien van de kussens. Nog op zoek naar een bijzettafel voor bij deze bank? Kijk daarvoor bij de categorie bijzettafels.

Deze landelijke hoekbank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de beschikbare stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 295 cm
Gewicht
: 158 kg
Hoogte
: 90 cm
Poot
: 7 cm
Lengte
: 315 cm
Zithoogte
: 44 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke hoekbank Pesaros vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.