0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Landelijke hoekbank Pesaros

995,- Adviesprijs1299,- 24% Je bespaart € 304,00
Productomschrijving
Deze unieke, ruime landelijke hoekbank is one of a kind. Door de aparte uitvoering en de knoppen op de hoekbank, krijg je met deze bank een woonkamer die niemand heeft. Het geeft een beetje een vintage uitstraling, maar vooral een landelijke sfeer. Daarnaast is dit een heel grote hoekbank, waar je met het hele gezin of al je vrienden op kunt zitten. De landelijke hoekbank is uitvoerbaar in meerdere materialen en kleuren. Hiervoor ga je naar één van onze woonwinkels, om met jouw favoriete stof en kleur de bank samen te stellen. Bijvoorbeeld in velvet of stof. Zo kun je ervoor kiezen om voor een luxe of een knusse uitstraling te gaan. En maak je er jouw eigen, favoriete bank van. De landelijke hoekbank Pesaros heeft losse kussens, waardoor je - wanneer er slijtage optreedt - makkelijk een nieuwstaat creëert. Namelijk door het omdraaien van de kussens. Nog op zoek naar een bijzettafel voor bij deze bank? Kijk daarvoor bij de categorie bijzettafels.

Deze landelijke hoekbank is in meer materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels. Kijk voor de beschikbare stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 295 cm
Gewicht
: 158 kg
Hoogte
: 90 cm
Poot
: 7 cm
Lengte
: 315 cm
Zithoogte
: 44 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.