0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriele hoekbank Sittard

895,-
Productomschrijving
Hoekbank Sittard is door de zwarte hoge poten een industriële hoekbank. De hoofdsteunen zijn verstelbaar, wat handig is wanneer je last hebt van jouw rug of nek. Door het verstellen van deze steunen kan jouw zitcomfort enorm toenemen. De hoekbank is leverbaar in onder andere lederlook, velvet en verschillende stoffen. Qua kleur is alles mogelijk: pastel, fel, neutraal, zwart of wit. De industriele hoekbank Sittard is leverbaar met lounge vooraf gezien links of vooraf gezien rechts. Zet je deze bank tegen een wand, dan is het ook leuk om daarboven een spiegel te hangen. Kijk daarvoor hier. Wil je deze mooie industriele hoekbank in een andere kleur bestellen? Dat kan. Ga daarvoor naar één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 93 cm
Zithoogte
: 41 cm
Diepte
: 102 cm
Zitdiepte
: 65 cm
Lengte
: 230 cm
Breedte
: 165 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriele hoekbank Sittard vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.