0
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Magnum

695
  • Cayenne (lederlook) - Antraciet Cayenne 1118 - lounge vooraf gezien links - Met slaapfunctie
  • Cayenne (lederlook) - Antraciet Cayenne 1118 - lounge vooraf gezien rechts - Met slaapfunctie
  • Cayenne (lederlook) - Grijsbruin Cayenne 1122 - lounge vooraf gezien rechts - Met slaapfunctie
  • Cayenne (lederlook) - Grijsbruin Cayenne 1122 - lounge vooraf gezien links - Met slaapfunctie

Productomschrijving

Hoekbank Magnum is verkrijgbaar zoals op de foto te zien is, namelijk als leren hoekbank. Maar kan ook uitgevoerd worden in andere stoffen en andere kleuren. Lederlook geeft een chique uitstraling aan je woonkamer en met Magnum zit je altijd goed. Dit is een statige no-nonsense hoekbank, die je aan ieder interieur kunt toevoegen. En die je makkelijk en snel knus en gezellig kunt maken door er een kleurrijk plaid en kussens op te leggen. Deze grote hoekbank heeft genoeg ruimte voor meer dan vier personen, dus er kan een heel gezin op terecht.


LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze hoekbank helaas niet meer retourneren na bestelling.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Gewicht
: 130 kg
Lengte
: 272 cm
Zithoogte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Amsterdam
Breedte
: 225 cm
Zitdiepte
: 68 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Magnum vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.