0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Cento

795,-
Productomschrijving
Hoekbank Cento is een strak vormgegeven bank die toch warm oogt. De bank heeft verstelbare hoofdsteunen en een loungegedeelte. Het grote voordeel van hoekbank Cento is dat deze verkrijgbaar is in alle soorten stof. Wil je voor een luxe uitstraling gaan, dan kies je voor velvet. Houd je meer van een strak, modern interieur, dan is de beste keuze onze lederlook bank Cento. Is een warm meubilair wat jij zoekt, dan ga je voor een van onze stoffen. Ook hier zit verschil in. Ook zijn hier alle kleuren op toepasbaar. Fel, neutraal, pastel of zwart/wit. Geen enkel probleem. Alle kleuren kunnen bij deze bank! Zoek je nog een leuke fauteuil bij deze bank, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 150 kg
Breedte
: 250 cm
Zithoogte
: 60 cm
Hoogte
: 77 cm
Zitdiepte
: 60 cm
Diepte
: 170 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Cento vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.