0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Rio

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Rio vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie hoekbank in antraciet met verstelbare hoofdsteunen is een echte eyecatcher. Verstelbare hoofdsteunen zijn handig wanneer je met meerdere mensen op de bank zit. Zo kan namelijk iedereen voor zichzelf beslissen en welke positie hij of zij het lekkerst en meest comfortabel zit. De hoekbank Rio heeft ook nog eens een slaapfunctie. Super handig wanneer je een studio, een eenkamerappartement of een kleine woning hebt. Zo maak je van jouw woonkamer namelijk in één keer ook een logeerkamer en bespaar je veel ruimte. De hoekbank Rio is in de woonwinkels ook te bestellen in andere stoffen en andere kleuren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 270 cm
Diepte
: 225 cm
Hoogte
: 42 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.