0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Niagro (overige kleuren)

895 599 -34%

Productomschrijving

Hoekbank niagro is een neutrale, maar zeer comfortabele bank. En dat is wat je wil wanneer je een bank gaat kopen. Op deze bank kun je uren liggen, zonder dat je last krijgt van je rug. Daarnaast is het ook mooi meegenomen dat deze bank zo neutraal is dat je met alles kunt combineren. Niet alleen verschillende soorten, kleuren en stijlen andere meubels, maar ook met decoratie. Door de universele vorm en de optie tot een hoek aan beide kanten, misstaat Niagro in geen enkel interieur. Bij iedere huisinrichting hoort eigenlijk een Niagro!


De hoekbank Niagro heeft dus alle kenmerken om het favoriete meubel in een woonkamer te worden. En is leverbaar in diverse kleuren, diverse stof (zoals lederlook, corduroy en velvet). Deze bank is leuk te combineren met een van onze fauteuils.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kunt u deze niet retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Lengte
: 270 cm
Diepte
: 90 cm
Gewicht
: 134 kg
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
Poot
: 8 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Niagro (overige kleuren).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Niagro (overige kleuren) vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.