0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Delta

995 495 -51%
  • Riviera (velvet) - Bruingrijs Riviera 97 - Lounge vooraf gezien links
  • Riviera (velvet) - Bruingrijs Riviera 97 - Lounge vooraf gezien rechts
  • Cayenne (lederlook) - Melkwit Cayenne 1111 - Lounge vooraf gezien rechts

Productomschrijving

Hoekbank Delta is een sierlijke hoekbank, die chic zal staan in meerdere soorten interieurs. De bank met de uitstraling van een chaise longue, maar de zitruimte van een grote hoekbank, kan echt ‘the centerpiece’ van jouw woonkamer worden. Deze subtiele bank zal de woonkamer niet overnemen, maar een mooie toevoeging zijn.

De hoekbank Delta is verkrijgbaar in diverse kleuren, in stof en lederlook en met een sierlijk stiksel in de zitting. Deze bank is voorzien van 4 losse grote rug kussens en 2 kleine sierkussens. Verder is de hoekbank voorzien van chromen poten. Voor leuke kussens om de bank op te fleuren, kun je hier kijken.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld is er geen mogelijkheid deze te retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 40 cm
Breedte
: 182 cm
Gewicht
: 160 kg
Zitdiepte
: 56 cm met kussen
Hoogte
: 68 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 243 cm
Diepte
: 90 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Delta.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Delta vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.