0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Ares

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Ares vind je hieronder.
Productomschrijving
De grote hoekbank Ares is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch. Deze hoekbank is namelijk uitgerust met een opbergbox én een slaapfunctie. Handig wanneer je geen aparte logeerkamer hebt, of wanneer je ervan houdt languit op de bank te liggen. Dan kun je het slaapgedeelte namelijk uitklappen en met meerdere mensen op de bank liggen. In de opbergbox kun je dekens of kussens bewaren bijvoorbeeld. Zo maak je van jouw woonkamer meteen een extra (optionele) slaapkamer. De slaapbank is uitgevoerd in stof en kan in de kleuren grijs of zwart. Neutraal, chic en staat bij alle stijlen interieurs! Deze hoekbank is verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 325 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Zithoogte
: 46 cm
Gewicht
: 109kg
Lengte
: 256 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.