0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Zwarte hoekbank Anton (stof)

795,-
Productomschrijving
De hoekbank Anton in stof is ideaal wanneer je van een zwarte hoekbank houdt. Deze bank past namelijk in veel woonstijlen en is makkelijk te combineren en decoreren met print, hout, hoogglans en kleur. De hoekbank Anton is daarbij ook een slaapbank met een opbergbox. Zo creëer je een extra slaapplek of logeerplek, zonder dat je dat veel ruimte kost of je er een kamer aan moet 'opgeven'. En je bergt er heel makkelijk kussens of dekentjes in op. De hoekbank Anton is alleen verkrijgbaar in het zwart, maar óók in lederlook. Kijk daarvoor hier of bekijk de bank in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 148 cm
Zitdiepte
: 60 cm
Lengte
: 202 cm
Zithoogte
: 43 cm
Breedte
: 275 cm
Hoogte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Zwarte hoekbank Anton (stof).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Zwarte hoekbank Anton (stof) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.