0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bank Paris 2,5-zits

1120,-

Productomschrijving

Onze 2,5-zits bank Paris is een vintage bank uitgevoerd met een gecapitonneerde rug en armleuningen. Een mooi en goed samengesteld interieur zit in de details. Deze bank heeft veel details, vandaar dat de keuze voor bank Paris altijd een goede zal zijn! Dit zorgt voor een luxe uitstraling in je woonkamer en die mooie vintage stijl. Zo ziet jouw interieur er meteen een stuk interessanter uit. Bank Paris is leverbaar in diverse, neutrale kleuren. Zo kun je zelf kiezen welke kleur het beste bij jou en jouw meubels past. Om jouw set helemaal compleet te maken, kijk ook eens bij fauteuil Paris.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 156 kg
Breedte
: 235 cm
Diepte
: 96 cm
Hoogte
: 87 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Paris 2,5-zits .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Paris 2,5-zits vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.