0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Tv-meubel Antwerpia

Uitlopend
125
  • Spaanplaat - IDZ_lichtgrijs_eiken - Tv-meubel 120 cm
  • Direct afhalen
  • Fysieke winkels
  • OP = OP

Productomschrijving

Dit eiken tv-meubel heeft een heel handig design. Met vier vakken, waarvan twee met deurtjes en twee zonder deurtjes, is er genoeg opbergruimte. Toch neemt tv-meubel Antwerpia niet veel plek in beslag. Handig dus wanneer je geen grote woonkamer hebt. Of wanneer je een studentenkamer of studio moet inrichten. Door de lichtgrijs eiken kleur zal dit tv-meubel een warme uitstraling aan je woonruimte geven. Het ziet er natuurlijk uit. Omdat het achterpaneel gedeeltelijk open is, kun je je apparatuur makkelijk aansluiten en zie je alsnog de kabels niet. Nog op zoek naar een slaapbank? Kijk dan bij onze ruime collectie slaapbanken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 50 cm
Gewicht
: 30 kg
Breedte
: 120 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Antwerpia vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.