0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Antwerpia

Uitlopend
125,-
  • Spaanplaat - IDZ_lichtgrijs_eiken
Productomschrijving
Dit eiken tv-meubel heeft een heel handig design. Met vier vakken, waarvan twee met deurtjes en twee zonder deurtjes, is er genoeg opbergruimte. Toch neemt tv-meubel Antwerpia niet veel plek in beslag. Handig dus wanneer je geen grote woonkamer hebt. Of wanneer je een studentenkamer of studio moet inrichten. Door de lichtgrijs eiken kleur zal dit tv-meubel een warme uitstraling aan je woonruimte geven. Het ziet er natuurlijk uit. Omdat het achterpaneel gedeeltelijk open is, kun je je apparatuur makkelijk aansluiten en zie je alsnog de kabels niet. Nog op zoek naar een slaapbank? Kijk dan bij onze ruime collectie slaapbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 50 cm
Gewicht
: 30 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Antwerpia vind je hieronder.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.